tisdag 31 augusti 2010

Inte alltid en dans på rosor...

Hej allihopa!
Har verkligen varit fullt upp hela tiden ett tag nu, har inte hunnit skriva så mycket men det betyder inte att arbetet stått still, här kommer en update:-)

Selånger marknad blev en lyckad tillställning kul med massa fin feedback på min satsning,massor av reklam och roligt att träffa så mycket folk...

I salongen har vi nästan gjort klart allt underarbete nu (stor eloge till min käre sambo men även till min svärfar) har även grundat de fina trä väggarna i uthyrningsdelen och den blivande toaletten, de ska lackas med vit lackfärg... kommer bli super fint...:-)
Har rivit bort allt kakel i kök och förberett för blivande blandnings plats(för hårfärgerna) blir ett utsug med som tar bort alla farliga kemikalier.

Har både en massör och nagelteknolog som är intresserad av att hyra in sej nu- får se vem det blir..

Sedan skulle ventilation och rörmockare komma i måndags och börja sitt arbete,
men i lör så upptäckte vi en stor vattenskada i taket (på personalrummet). När vi rev en gammal låda i taket lossnade takpappen och därunder var det fullt av fukt som troligtvis kommer från badrummet uppe i lägenheten ovan,så var tvungen att skjuta upp hantverkarna ett tag till... har kontakt med försäkrings bolaget nu och de tror att det är förra ägaren som får stå för självrisk,(eftersom de har ansvar 1 mån efter försäljning)men vi får väl se hur det blir, får ju själv stå för nytt material tex våtrumsmatta. Jaja
hoppas att allt löser sej.
Har varit en tuff helg då även min morfar gick bort i helgen, Saknar dej, sov gott...
Har varit och handlat lite inventarier till den nya toaletten, toastol handfat med skåp,tapeter mm.
Hittade även en del fina inrednings detaljer till salongen.. kommer lite bilder!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar