måndag 2 augusti 2010

Vitt som snö...







Har precis avslutat min första dag på salongen(efter 4 v sem) full fart med en massa långhåriga kunder!! Jobbar på Sprej Hårstudio i stan till och med 1 nov, för er som inte vet de, sen är det Be-åker som gäller..:-)



Åkte förbi efter jobbet och nu har målarna börjat måla för fullt, snart är hela huset grundmålat iaf - vitt som snö blir det...lägger upp lite bilder...



Ville bara berätta för er om en rolig grej som hände idag: min kollega kom och berättade för mej att hennes kund hade frågat henne om hon visste vad som skulle hända i Be åker med gamla Elle shop huset och sedan snabbt tillagt att där skulle visst öppna en frisör salong och att de renoverade för fullt, jasså sa min kollega vet du vem som ska öppna det då? kunden svarar nej vet du? så då pekade hon på mej...!!här verkar ryktet sprida sej snabbt;-)



Någon som känner en duktig fotograf som är ssugen på att hyra foto studio i källaren på mitt hus i be-åker???



kram kram









1 kommentar:

  1. Hejsan! Vad kul att du gör något av det Elle Shop, vi är nog många som har varit sugna på att göra något där men inte kommit på en riktigt bra idé. Hårsalong är helt perfekt!

    Ang. din fråga om någon fotograf ville hyra in sig, menar du att det finns en "inredd" studio eller är det upp till denne att själv inreda?

    Hör gärna av dig med lite info till mellymore@hotmail.com! (:

    SvaraRadera